לוח האירועים

בליל סערה קפוא וקר, ☃️ מגיעים אל ביתו החמים של אליפלט שלושה אורחים: ארנבת🐰, שועל🦊, ודב🐻.
כולם מפחדים מכולם, אך בקור העז, הם מצטופפים בבית החמים, ומגלים איך לפעמים, אויבים יכולים להפוך לחברים, ולו רק ללילה אחד…
תאטרון סיפור מוסיקלי משעשע ומחמם לבבות מבית "תאטרון מנגינות ואגדות".
לגילאי 3-7

בימוי: נגה סטולר

סיפורן של שתי אחיות, רחלי ונגה, הכלואות בעולמן, האחת בסטודיו התכשיטים שלה והשנייה באתר-ההיכרויות ׳טינדר׳. במסען המשותף לשחרור, נחשף סוד מעברן המטלטל את הקשר שלהן.
בשפה קולנועית המתכתבת עם תכשיטיה של רחלי, נבחן כוחו של קשר-האחיות, האם ביכולתו ליצור שינוי תבניות, להתמודד עם סודות-העבר ובחירות-חיינו?

בימוי: טל קנטור

זוכה פרס אופיר והמועמד לאוסקר 2024 בקטגוריית סרט אנימציה קצר.

ניצול שואה מקריא מכתב שכתב לחזיר שהציל את חייו. תלמידה צעירה השומעת את עדותו בכיתה שוקעת בחלום אפל. בשעה שהגבול בין החייתי לאנושי מטשטש היא ניצבת מול שאלות של זהות, טראומה קולקטיבית, וחמלה. 

אנו מתקרבים לציון 200 ימים למתקפה שטלטלה את עולמנו ולמערכה שבאה בעקבותיה.
ניפגש לערב של מיטב הזמר העברי ברוח התקומה, התקווה וההתחדשות.
מנחה ומספר איש הרדיו נועם גילאור.
פסנתר וניהול מוזיקלי: גבי ארגוב.
שירה: מיקה עינב.

האומנם סבא צודק, והמנהלת הערמומית גונבת את הדג של יום רביעי ומחביאה אותו במגירה סודית? או שאלה סתם תכסיסים הזויים של סבא, שיש להם מטרה נסתרת?

מעשייה משפחתית מלאת חיים, זאב סמילנסקי יקריא מספרו הלוויתן של סבא: "סיפור לסבאים לספר לנכדים״.
מלווה בציורים של רותי קפלנסקי.
לגילאי 5 ומעלה.

בימוי: אסף סבן

לקראת סוף התיכון יוצאים פריש, ניצן ועידו כחלק ממשלחת בית הספר למחנות הריכוז בפולין – המסע המסורתי שעוברים מדי שנה עשרות אלפי צעירות וצעירים ישראלים. שם, בשיאו של גיל ההתבגרות המטלטל ובין חבריהם לכתה, השלושה יתמודדו עם העבר ועם הזיכרון, אבל גם עם אהבות ראשונות, אחד עם השני, והזהות המתעצבת שלהם

האמנים המקומיים:
טל ארנון
יעל תלם
רתם פלטי
גלעד סטולר
אבנר רשף
עמית גייר
תמר דה לה זרדה
ניב גרונר
אילן דורון
הילה

חוברת שירים – תרגומים מקוריים ב-20₪.
הפקה: טל ארנון

 

בימוי: מיה מקמנוס רונן

לאורך חודש אחד בקיץ, חברי קהילה שלמה מחליפים בתים. איש אינו יודע מראש לאיזה בית יעבור וכולם מגלים זאת יחד בערב אחד חגיגי. סיפור ה'מעברים' נוגע במהות קהילה ייחודית ובטבע האדם, המחפש אחר תחושת בית וחופש פנימי.

אם יש משהו אחד שבולט בהיעדרו בציור המערבי הקלאסי – הרי זה ההיעדר עצמו… הריקות, האַיִן. בהשוואה מרתקת, נדמה שהאמנים הסינים נמשכו בדיוק לשם… לריקות, לדרך, לעשייה שנובעת מאי-עשיה.
נצלול למשמעות הפילוסופית והאומנותית של החלל השלילי שבין לבין, נתבונן בציורי נוף ודרך, שנוצרו בסין העתיקה ועד העת המודרנית.

דילוג לתוכן